Piab med tryckluftsdrivna vakuumprodukter, allt från små sugkoppar till stora vakuumtransportörer för hantering av pulver och granulat. Med vår samlade kunskap och erfarenhet har vi skapat ett heltäckande utbud av kompletterande komponenter, allt från vakuuminstrument, kopplingar, vakuumventiler till slangar.Feba levererar komponenter av högsta kvalitet för sammansättning av exempelvis robotgrimmor. Komponenterna som ingår i ett byggsystem kan användas för skräddarsydda lösningar tillsammans med sugkoppar och ejektorer.Parker Legris är den ledande aktören på marknaden av lednings- komponenter för industriflöden. Legris har ett av marknadens bredaste sortiment av allt från snabbanslutningar, funktions- anslutningar, rostfria kopplingar, kulventiler och slang.
PIVACs senaste tillskott av produkter kommer från Italienska företaget UNIVER. UNIVER är en välkänd leverantör av Vakuumventiler, Cylindrar och Ventiler. Dessutom innehåller produktprogrammet komponenter för Automotive industrin och ett mycket intressant Modulärt Toolingsystem. I det kompletta programmet från UNIVER ingår också rörkopplingar, instickskopplingar samt tryckluftsregulatorer. PIVAC representerar UNIVER i Sverige och tar i och med 2016 hand om försäljningen av hela UNIVERs produktprogram.Vaculex är en världsledande tillverkare av lyftsystem baserade på vakuumteknologi. Vårt mål är att göra ditt jobb fysiskt enklare - vi fokuserar på effektivitet, ergonomi och säkerhet. Vi använder vår kunskap, erfarenhet och positiva attityd till att göra det enklare för dig - före, under och efter ditt köp.


Pivac erbjuder ett brett sortiment av pneumatiska vibratorer för alla typer av industriapplikationer. Vår leverantör Findeva är världsledande inom området högkvalitativa vibratorer. Findeva är beläget i Schweiz och har i mer än 40 år tillverkat och utvecklat vibratorer. Findeva erbjuder Turbinvibratorer, Kulvibratorer, Kolvvibratorer och Knockers.
 

 

Rådgör gärna med en specialist från Pivac