PIVAC ÄR EN KREATIV AFFÄRSPARTNER, SOM HJÄLPER DIG ATT TA ETT BRA GREPP OM DIN VERKSAMHET.

PIVAC-gruppen finns representerad på tre orter i Sverige; Helsingborg, Stockholm och Sundsvall. PIVAC-gruppen binds samman av gemensamma värderingar och en stark företags- kultur med fokus på professionalism och tekniskt kunnande. I kombination med vår styrka och vårt breda nätverk av samar- betspartners, kan vi lösa allt från komponentleveranser till färdiga systemlösningar.
Vi kan vakuum i alla dess former. Med vår långa erfarenhet inom industriellt vakuum har vi mycket god förståelse för behov och önskemål inom de flesta branscher.

Att greppa, förflytta och släppa alla typer av produkter är vår vardag. Från den lilla sugkoppen på 2 mm till stora vakuum- transportlösningar där vi förflyttar upp till tio ton per timme!

​​​​​​​PIVAC har idag kunder över hela Sverige inom varierande branscher. Några av dessa är fordon, livsmedel, förpackning, trävaror och läkemedel. Våra kunder kan med hjälp av våra vakuumlösningar vidareutveckla och effektivisera sina verksamheter.

Vi på PIVAC jobbar alltid med målet att du som är kund ska bli 100 procent nöjd. Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion, en vakuuminventering eller övergripande problemlösning.