VÅRT SERVICEUTBUD


​​​​​​​Undvik driftsstopp och minimera olycksrisker - håll din maskin- och lyftutrustning i toppform! PIVAC erbjuder fullservice av Vakuumfunktioner och all service av Manuella Lyftredskap nästintill oavsett fabrikat. Vi ombesörjer service med egen personal eller tillsammans med några av Sveriges största organisationer inom lyft.

Vi är välutbildade och våra servicetekniker monterar, reparerar och servar de flesta modeller och fabrikat av pumpar, vakuumtransportörer eller lyftutrustningar. Montage av Vakuumtransportsystem, Pelarsvängkranar, Lättlastsystem eller andra Skensystem utförs smidigt och snabbt. Vakuumlyftare hängs på plats och slutprovas komplett. Kontakta oss om Ni önskar:
  • Vakuuminventering – vi tar snabbt reda på hur Ni kan effektivisera och öka Er inkomst genom bättre funktioner
  • Akuta justeringar eller förändringar. Kanske ett filterbyte under drift?
  • Ombyggnader och uppgraderingar – högre kapaciteter eller tyngre hantering? En ny robot med verktyg?
  • Kontroll av Vakuumok, Vakuumlyftare eller Vakuumpumpar samt Vakuumtransportörer

Genom våra servicetekniker och våra specialistkompetenser ser vi till att din vardag fungerar, minimerar risken för driftsstopp och planerar för framtida behov. Hos PIVAC är arbetsmiljön alltid i fokus och mycket av vårt arbete handlar därför om att minimera olycks- och miljöriskerna genom noggranna riskanalyser och överväganden.


Hör av dig!

Johan Valfridsson
Tel 
070-323 15 30
E-post jv@pivacsyd.se